U kunt thuiswerkmeubilair aanschaffen voor permanent gebruik. U kunt het huren voor een kortere (overbruggings)periode. Zoekt u nog meer flexibiliteit? Dan past een lease overeenkomst wellicht bij uw organisatie. Het is allemaal mogelijk.

Presikhaaf Schoolmeubelen kan samen met u de meest ideale constructie opzetten waarmee u uw medewerkers een thuiswerkplek biedt die voldoet aan de Arbo-regelwetgeving. Dan is dit namelijk vrijgesteld van loonheffing en gaat het ook niet ten koste van het Werkkostenregeling budget.

Meer weten over de voordelen van het faciliteren van de thuiswerkplek, of direct aan de slag om samen met Presikhaaf Schoolmeubelen de thuiswerkplekondersteuning voor uw medewerkers te realiseren?

Bel voor een afspraak met onze Customer Service: tel. 026 – 3 685 685, of stuur een afspraakverzoek naar info@schoolmeubelen.com

Actie:
Maakt u voor 1 oktober 2021 de keuze om uw medewerkers een thuiswerkplek van Presikhaaf Schoolmeubelen te bieden, dan maakt u kans op een eigen publicatie inclusief fotoshoot in de eerste editie van het Schooldomein magazine jaargang 2022 over de inzet van uw organisatie om thuiswerken voor uw medewerkers zo optimaal te faciliteren en mogelijk te maken.