De invloed van de vitale leer- en werkomgeving

In het voorjaar van 2024 organiseert Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen, samen met onderwijs gerelateerde partners, haar jaarlijks Onderwijs Inspiratie Evenement! Deze keer nodigen wij je uit op Sportcentrum Papendal, het thuis van TeamNL.

De school is een omgeving waar kinderen leren en spelen, maar ook een werkomgeving voor onderwijsprofessionals, pedagogische medewerkers en onderwijsassistenten. Wat maakt de school tot een vitale leer- en werkomgeving? Wat kunnen scholen zelf doen om een vitale leer- en werkomgeving te creëren? Welke aspecten hebben hier invloed op? Hoe activeer je vitaliteit bij kinderen en volwassenen? In hoeverre speelt de inrichting van een school een rol bij de vitaliteit? En hoe benut je circulaire kansen hierbij? Het thema ‘Vitaliteit’ staat tijdens ons jaarlijks evenement centraal!

In het Olympisch jaar 2024 kijken we op 17 april naar de toekomst en gaan we samen de dialoog aan op een locatie die beleving en inspiratie ademt: Sportcentrum Papendal, het thuis van TeamNL.

Samen met onze partners delen we kennis, geven we je handvatten, ideeën en inspiratie mee om jouw school naar een vitale leer- en werkomgeving te transformeren.

Tijdens het onderwijs evenement kijken we vanuit diverse invalshoeken naar wat de invloed is van een vitale leer- en werkomgeving op kinderen en volwassenen en denken we in kansen en activatie.

Laat je inspireren en verrassen!

Voor wie?

Primair Onderwijs

  • Bovenschoolse directeuren
  • Schooldirecteuren
  • Facilitair managers
  • HR managers
  • Leerkrachten
  • Onderbouw-, middenbouw- en bovenbouwcoördinatoren
  • Architecten
  • Scholenbouw

MENUKAART VAN HET PROGRAMMA
08.45    Inloop en ontvangst
09.15    Opening door Hans Haarman, Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen
en Sibo Arbeek, Schooldomein
09.30    Keynote spreker Heleen Vredeveld, Zachtgroen ontwerpstudio
10.15    Keynote spreker Paul Baan, Klassewerkplek
11.00    Pauze
11.30    Kennissessies ronde 1 (keuze uit thema’s/sprekers)
12.30    Olympisch lunchbuffet
13.30    Kennissessies ronde 2 (keuze uit thema’s/sprekers)
14.30    Pauze
14.45    Intermezzo met een Special Guest!
15.30    Healthy Experience borrel
16.15    Afsluiting van de dag

INFORMATIE
Voor meer informatie over dit Onderwijs Inspiratie Evenement op 17 april 2024 kan je contact opnemen met Tamara Breukel via: communicatie@schoolmeubelen.com

Inschrijven kan via: https://www.schoolmeubelen.com/nl/evenementen/