Wonen met Zorg, wie doet er mee?

Heb je een mooi verhaal rond wonen en zorg dat je wilt delen? Bijvoorbeeld over een bijzondere vorm van zorg aan huis? Meld het bij Publiek Geheim! De stichting met die naam ontsluit ‘verborgen verhalen’ voor een breed publiek en brengt volgend jaar een boek Wonen met Zorg uit.

Publiek Geheim belicht thema’s die meer aandacht en verdieping vragen. Complex en gelaagd. Waar de maatschappij mee worstelt of aan werkt. De opgaves voor onze toekomst, op weg naar 2040. Ze hebben steeds te maken met samen leven & wonen, oftewel Nieuw Wonen.

Tot de producten van Publiek Geheim behoren koffietafelboeken met lichtvoetigheid én diepgang. Ze vallen op door veel beeld en diverse lagen: theorie, opinie en persoonlijke ervaringen. Aansprekende boeken, voor slow reading, waarin feit en beleving naast elkaar staan.

Daarnaast komen er kennisbijeenkomsten, excursies en debatten; deelpublicaties en bijdragen aan andere journalistieke uitgaven; (e)-nieuwsbrieven, een magazine en/of een prijsvraag met een tentoonstelling.

Nieuw Wonen met Zorg is de titel waar nu aan wordt gewerkt. Dat gebeurt door journalisten, creatieven en onderzoekers, samen met externe partners. Er is nog ruimte, zowel voor nieuwe partners als voor mooie verhalen.

Meer informatie bij Anneke Maessen, tel. 020-5890460