24 en 25 april 2018: beurs Platform Onderwijs & Facilitair

De beurs Platform Onderwijs & Facilitair (POF) wordt gehouden op 24 en 25 april 2018. Plaats van handeling blijft De Loods / Hart van Holland in Nijkerk. De POF richt zich op alle facilitaire zaken in het hele onderwijsveld. Exposanten juichen het doorschuiven van de beurs naar april 2018 toe.

Begin dit jaar, toen de POF werd geïntroduceerd. bleek al dat er veel belangstelling is voor een vakbeurs facilitaire zaken voor het gehele onderwijs. Veel organisaties gaven echter ook aan dat het om budgettaire redenen beter zou uitkomen als de beurs in 2018 georganiseerd zou worden. De organisatie heeft aan deze wens gehoor gegeven en de beurs verplaatst naar het voorjaar van 2018. Exposanten die zich reeds hadden ingeschreven zijn blij met de nieuwe datum en hebben allen toegezegd in april op de beurs te zullen staan.

Naast een grote groep exposanten biedt de POF 2018 ook een kwalitatief hoogwaardig programma over relevante onderwerpen. De POF legt de focus uitsluitend op facilitaire aspecten binnen het onderwijsdomein. Dat komt tot uitdrukking in een evenwichtig programma van presentaties en workshops. Meer informatie vindt u op www.pof-online.nl