‘Voor beter onderwijs’ rode draad NOT 2019

Vijf vernieuwde segmenten, een avondopening op woensdag, een schoolplein als entree en veel nieuwe activiteiten en dat alles onder het thema ‘Voor beter onderwijs’. NOT 2019, die van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, belooft ook deze editie weer het grootste event voor onderwijzend Nederland te worden.

Voorbeelden van nieuwe activiteiten zijn het Future Lab, de Bloggerstraat, de Onderwijs Catwalk, de Onderwijs Mancave en het Startersatelier. Aan NOT nemen ruim 400 exposanten deel. Daarnaast kent de beurs in de vorm van de Onderwijsacademie een groot, onafhankelijk, inhoudelijk programma dat door het veld zelf is samengesteld.

Lees verder onder de afbeelding

Uitdagingen in beeld
Brandmanager Audrey Wilschut: “In het onderwijs wordt keihard gewerkt, de professional heeft te dealen met een groot aantal uitdagingen. Op de NOT brengen we die uitdagingen in beeld.” NOT richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs.

“Natuurlijk hebben we ook naar de segmenten gekeken. We hebben gekozen voor een indeling van vijf vernieuwde segmenten die in lijn zijn met de ontwikkelingen in het veld. Dat zijn Didactiek, Technologie & ICT, Dagtrips, Theater & Cultuur, Opleiding, Advies & Beleid en tot slot het segment Facilitair en inrichting. Innovatie brengen we in beeld via de Innovatie Awards & Route.”

Verrassen
“We willen met de NOT in ieder geval onze bezoekers verrassen”, gaat Audrey Wilschut verder. “Elke keer weer, met sterke inhoud, bijzondere innovaties, ijzersterke sprekers. Het onderwijs is erg veelzijdig. Dat laat NOT 2019 zien.”