Portakabin

Een schoolgebouw of klaslokaal is meer dan alleen een ruimte voor de huisvesting van docenten en leerlingen. Het gaat om het creëren van een veilige en gezonde leeromgeving, waar zowel leerlingen als docenten zich op hun gemak voelen. Wanneer er een verbouwing plaatsvindt, of wanneer flexibiliteit in lesruimtes nodig is om veranderende leerlingaantallen op te vangen, kunt u modulaire huisvesting inzetten.
Modulaire gebouwen bieden u natuurlijk al de nodige flexibiliteit; u kunt eenvoudig uitbreiden of inkrimpen of het gebouw zelfs in zijn geheel verplaatsen. Ook het flexibel indelen van de ruimtes geeft u de mogelijkheid om een gebouw aan uw unieke behoeftes te laten voldoen. Dan helpt het om modules in te zetten met niet-standaard afmetingen die een volledig vrije overspanning bieden.

Ondanks dat modulaire gebouwen soms een tijdelijke oplossing zijn, wilt u natuurlijk geen concessies doen op het gebied van de kwaliteit van de leeromgeving. Zowel de uitstraling aan de buitenzijde als het comfort binnenin het gebouw speelt hierbij een rol. Bepaalde zaken vallen pas op als ze niet in orde zijn; zoals goede ventilatie, klimaatbeheersing en akoestiek. Daarom is het belangrijk om hier van te voren rekening mee te houden. Over de kwaliteit van de leeromgeving hoeft u bij Portakabin gelukkig niet te twijfelen. Immers zijn onze gebouwen speciaal gemaakt om in te leren.
De combinatie van flexibiliteit en kwaliteit is waar Portakabin het verschil kan maken. Door onze brede ervaring met het onderwijs, kunnen wij u alles uit handen nemen. Van ontwerp tot installatie én inrichting.