Vloerenfabrikant Interface lanceert nieuw trainingscentrum

Vloerenfabrikant Interface heeft haar nieuwe trainingscentrum in Scherpenzeel, volledig gericht op het opleiden van (leerling) stoffeerders en projectleiders, geopend. Door de toevoeging van de Interface Flooring Academy aan de bestaande dienstverlening, krijgen stoffeerders en projectleiders de kans om nieuwe vaardigheden en technieken aan te leren en bestaande vaardigheden en technieken te verbeteren.

Het trainingscentrum biedt twee soorten opleidingen aan: een algemene training en een korte, technische training. De algemene training is een basistraining en bestaat uit een theoretisch cursusdeel en praktische oefening. De training behandelt de drie productgroepen van Interface (tapijttegels, luxe vinyltegels en nora® rubber vloeren), installatie, onderhoud en systeemoplossingen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het duurzaamheidsaspect van de vloerproducten.

De korte, technische training duurt ongeveer drie uur en richt zicht op de disciplines voor de verwerking van Interface vloeren. Deze training is op maat gemaakt.