Uitnodiging: Waar leer jij? 0-12

Kinderopvangorganisaties en basisscholen bieden hun kinderen en leerlingen een steeds grotere diversiteit aan leer- en speelplekken. Maar uit welke plekken kan ik eigenlijk kiezen, als ik meer wil dan alleen een klas- of speellokaal? Wat is de ideale mix van plekken, waarmee ik de ideale leer- en speelomgeving voor mijn kinderen en leerlingen creëer?

Op donderdagmiddag 2 november organiseert ICSadviseurs in De Toonzaal van EromesMarko B.V. het event Waar Leer Jij? 0-12 voor basisonderwijs- en opvangorganisaties.

Het programma start in de middag en bestaat onder andere uit een aantal korte en inspirerende workshops, waarin wij u uitdagen om vanuit visie, activiteiten en plekken na te denken over wat nodig is in uw ideale leer- en speelomgeving. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om met vakgenoten van gedachten te wisselen en gaat u op fotosafari.

Na afloop heeft u een beeld van de mogelijkheden om uw eigen visie te vertalen in passende leer- en speelplekken. Om u daarbij verder te helpen en te inspireren, krijgt u een uitgave mee van de publicatie ‘Waar leer jij? 0-12’

Programma

  • We beginnen om 12:00 uur met een inlooplunch.
  • Na welkom en introductie is het om 13:15 uur tijd voor een plenaire opdracht en een toelichting op het programma.
  • Aansluitend volgen vanaf 14:00 uur drie workshopronden.
  • Vanaf 15:30 uur delen we plenair de resultaten.
  • En na het slotwoord van de dagvoorzitter sluiten we om 16:15 uur af met een netwerkborrel.
  • U ontvangt dan ook de uitgave ‘Waar leer jij? 0-12’.

Voor wie?
Bestuurders, directeuren, leerkrachten, pedagogische medewerkers, huisvestingsmedewerkers en iedereen die geïnteresseerd is in innovatieve en bijzondere onderwijs- en opvangconcepten voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Aanmelden
Wilt u zich nog aanmelden? Dat kan. Er zijn nog enkele plekken vrij. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Paulien Beumer via paulien.beumer@icsadviseurs.nl. De kosten voor deelname aan dit event bedragen € 75,= incl. btw.

Route

  • De route per auto vindt u hier. Het adres is Nieuweweg 240 in Wijchen. Voor het gebouw zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.
  • Klik hier om uw route per openbaar vervoer te plannen. Er is een bushalte voor de deur!