Uitdagende tafel op het schoolplein

Beweging is belangrijk, zeker op school waar de kinderen een groot deel van de dag zitten. Sommige schoolpleinen kunnen hierin nog wat extra uitdaging gebruiken. De nieuwe betonnen voetvolleybal-tafel van HeBlad zorgt voor veel beweging en nieuwe spelvormen op het schoolplein!

De betonnen tafeltennistafels van HeBlad zijn niet meer weg te denken op schoolpleinen in Nederland en omliggende landen. Op bijna ieder schoolplein in Nederland spelen de kinderen op een HeBlad pingpongtafel.

Omdat op veel scholen de tafeltennistafel al gebruikt wordt om met een grote bal het spelletje ‘rond de tafel’ op te spelen, of het moeilijkere voetvolleybalspel, is er nu een gebogen voetvolleybal-tafel die hiervoor bijzonder goed geschikt is.

Vergis je niet, om de bal te spelen zonder gebruik te maken van je armen is een behoorlijke basistechniek nodig! Natuurlijk kan hier ook het spelletje ‘rond de tafel’ op gespeeld worden.

Benieuwd hoe het spel voetvolleybal gespeeld wordt op de tafel van HeBlad? Bekijk de video!

Naast extra beweging op het schoolplein, worden er tegenwoordig ook juist binnenspellen naar buiten gehaald. Denk hierbij aan schaken en dammen. HeBlad heeft hiervoor betonnen schaak- en dambanken. Door het schaken naar buiten te brengen, kunnen meer kinderen dit spel spelen of ervan leren door naar het spel van anderen te kijken. Deze banken in massieve uitvoering zijn tevens zo zwaar en sterk dat ze ook als barricade-elementen toegepast worden.

Sinds 4 jaar is er een betonnen tafelvoetbaltafel voor op het schoolplein. Net als alle andere producten van solide beton, geheel uit één stuk gegoten. De stangen zijn van massief RVS en de voetbalpoppen die speciaal voor buitengebruik zijn ontwikkeld zijn van ongekende kwaliteit.

Naast deze betonproducten heeft HeBlad ook diverse betonnen picknicksets en bankjes in het assortiment.