Schooljudo: Stappen ook jouw kinderen na de vakantie de mat op?

Een goed begin is het halve werk! De ‘gouden weken’ van het schooljaar zijn cruciaal voor het creëren van een fijne sfeer in de klas. Geef de groepsdynamiek direct een boost met Schooljudo en werk aan waarden als vertrouwen, weerbaarheid en samenwerken. Daar heb je het hele schooljaar profijt van!

Schooljudo helpt docenten al 14 jaar bij het creëren van een veilige en goede sfeer. Omdat wij geloven dat dit de basis vormt om iedere groep en ieder kind in zijn of haar kracht te zetten. Wij doen dit door de eeuwenoude filosofie van het judo, ontstaan als onderwijsmethodiek, de school in te brengen. Zowel op de judomat als in het klaslokaal. Daarmee leveren wij een significante bijdrage aan de fysieke en sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind. Én aan de groepsdynamiek van een klas.

Jaarlijks zijn wij op ruim 400 plekken in Nederland actief. Stappen ook jouw kinderen na de vakantie met opgeheven hoofd en een grote glimlach in judopak de mat op? Onze gediplomeerde Entertrainers moedigen ze graag aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel telefonisch of per mail contact op want de periode na de zomervakantie begint vol te stromen! Bel 088-5400215, mail naar team@schooljudo.nl of check schooljudo.nl.