Save the date
2 november 2017: ‘Waar Leer Jij 0-12’

Gedifferentieerd, gepersonaliseerd, gepassioneerd, levensecht, integraal: het zijn allemaal innovaties waar onderwijs- en opvangorganisaties zich op oriënteren of mee aan de slag zijn. Vernieuwingen die zorgen voor een breder aanbod aan activiteiten. Kinderen leren bijvoorbeeld ontwerpen, samenwerken, programmeren en levensecht maken. Wat betekent deze ontwikkeling voor de omgeving? Welke plekken zijn nodig om die grotere diversiteit aan activiteiten optimaal te kunnen huisvesten?

Op donderdag 2 november organiseert ICSadviseurs een event rondom de ideale speel- en leeromgeving voor 0 tot 12 jarigen. Een event voor schoolleiders en -bestuurders, teamleden, pedagogisch medewerkers en ieder ander die geïnteresseerd is in dit onderwerp. De locatie is De Toonzaal van EromesMarko; de perfecte plek voor het ervaren van de ideale leer- en speelomgeving!

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of wilt u zich al aanmelden, stuur dan een e-mail naar Paulien Beumer via paulien.beumer@icsadviseurs.nl. De kosten voor deelname aan het event bedragen € 75,- inclusief BTW.

Waar Leer Jij 0-12
Datum: 2 november 2017
Locatie: Nieuweweg 240, Wijchen
Tijdstip: 12:00 – 16:30 uur
Deelname: € 75,- inclusief BTW

Onlangs bracht ICSadviseurs het boekje ‘Waar Leer Jij?’ uit, met daarin een verzameling van leer- en werkplekken in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger onderwijs en wetenschappelijk onderwijs. Op 2 november lanceren we de editie: ‘Waar Leer Jij 0-12’. Een inspiratieboekje met een rijke collectie speel-, leer-, en ontwikkelplekken voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Na afloop van het event heeft u de primeur en krijgt u een exemplaar mee naar huis!