Pulastic LedCourt: meer dan licht alleen

Van alle technische ontwikkelingen de afgelopen jaren, heeft niets ons leven zo beïnvloed als licht. Dag en nacht, binnen en buiten, thuis, op kantoor, in stadions, parken, ziekenhuizen, scholen, snelwegen en vliegvelden. Als licht zo belangrijk in ons leven, waarom gebruiken we het dan niet in sport?

De afgelopen 10 jaar is het Pulastic team bezig geweest met het ontwikkelen van de Pulastic LedCourt. Deze oplossing biedt ongekende mogelijkheden voor elke vorm van sport- en spelbeoefening. Zoals breedtesport, topsport, sportbeoefening door visueel gehandicapten, revaliderende patiënten, fitness en spelende en sportende kinderen op scholen en sportclubs.

Lees verder onder de foto’s

Pulastic LedCourt brengt belijningen op de sportvloer terug naar 1 professioneel speelveld, prettig om op te spelen als sporter en om naar te kijken als toeschouwer. Slechtzienden hebben soms problemen bij het onderscheiden van belijningen. Eén duidelijk veld helpt hen enorm om hun sport goed en op het juiste niveau te kunnen beoefenen. Ook als oefenlijnen voor revalidatie, fysiotherapie, spelvormen en fitness biedt een Pulastic LedCourt een uitkomst. Door de lichtlijnen in een patroon te leggen en te integreren in de vloer, kunnen revaliderende patiënten al spelenderwijs herstellen of creëer jouw eigen fitness work-out op de vloer.

Allerlei sport- en spelprogramma’s worden interactiever en leuker gemaakt door de Pulastic LedCourt.