Officiële opening kind-jeugdcentrum Heliomare en multifunctioneel sportcentrum de Velst

Een spektakel, zo kan de officiële opening van het prachtige kind-jeugdcentrum van Heliomare en het multifunctionele sportcentrum de Velst (MFS) in Heemskerk op 2 november 2017 wel genoemd worden. Een opening met film, dans en magie; een opening met de kinderen van Heliomare in de hoofdrol!

In een recordtijd is dit bijzondere gebouw met een gezamenlijk oppervlakte van ca. 13.000 m2, voorzien van 2 goed uitgeruste sportzalen, een zwembad met allure, de fitness ruimte, een ruime multifunctionele plaza, flexibele werk-, onderwijs- en revalidatieruimten, ontwikkeld en gerealiseerd.

bbn adviseurs heeft naast het uitvoeren van contractmanagement van de Design, Build & Maintain-overeenkomst met Pellikaan B.V. ook op andere vlakken de gemeente Heemskerk en Heliomare mogen ondersteunen. Vanaf het prille begin is bbn betrokken geweest bij het gebouwdeel MFS. Het opstellen van het Programma van Eisen en advisering van de Gemeente in de gezamenlijke aanbesteding met Heliomare. Vanaf de contractfase met de ontwikkelende partij werkt bbn adviseurs met de uitvoering van het contractmanagement voor beide opdrachtgevers.

Als overall projectmanager waren wij verder verantwoordelijk voor het volledige projectbudget en projectproces intern bij Heliomare. Dit omvatte naast alle bouw gerelateerde deelprojecten ook projecten op het gebied van beleid & organisatie, communicatie en evenementen. Kortom, alles wat nodig was om het gebouw op 4 september 2017 in gebruik te kunnen nemen. Een geweldig resultaat, dat niet wij alleen, maar met alle betrokkenen samen hebben behaald!