Nieuwe kleuren en nieuw design voor de bestseller van nora

noraplan signa rubber vloer heeft een nieuwe look

Bestseller in een nieuw jasje: Met een vernieuwd design en kleurenspectrum en een extra oppervlakte structuur zal de noraplan signa rubber vloer van nora systems voor het eerst gepresenteerd worden op de BAU 2019. Sinds de lancering in 2007 heeft de rubber vloer indruk gemaakt met zijn veelzijdigheid in accessoires, kleur en ruimteoverschrijdend toe te passen. Met ongeveer 16.000.000 vierkante meter verkocht, hebben deze eigenschappen het tot een wereldwijde verkoop hit gemaakt onder de nora vloeren. Het wordt toegepast in ziekenhuizen, scholen en universiteiten, in industriële ondernemingen, openbare gebouwen en spoorvoertuigen van Shanghai tot de V.S., van Antwerpen tot Dubai.

Allrounder voor iedere toepassing
“noraplan signa is een allrounder voor elke toepassing en het meest succesvolle product in de geschiedenis van nora systems,” zegt Dirk Oswald, hoofd productmanagement bij nora systems. De redenen voor het aanhoudende succes zijn veelvoudig. Aan de ene kant is de verscheidenheid aan kleuren aantrekkelijk. Met 48 kleuren om uit te kiezen biedt noraplan signa de breedste selectie van alle nora vloeren. Aan de andere kant is de vloer ook een functionele allrounder en ondersteunt het vloersysteemconcept. noraplan signa is bijvoorbeeld beschikbaar met een dissipatief oppervlak, in tegels of banen en in verschillende diktes (twee en drie millimeter). Een optie met een bijzonder hoge contactgeluidisolerende waarde is ook onderdeel van de productrange. In aanvulling op de verscheidenheid van verschillende technische en functionele eigenschappen bevat de noraplan signa productrange geschikte accessoires met voegpasta en plinten voor de perfecte wandafwerking. Bovendien is noraplan signa ook verkrijgbaar als nora nTx variant, waarbij de lijm al aan de onderzijde van de vloerbedekking is bevestigd. Een bijzonder anti-slip R10 variant met een reflectie-brekende oppervlak is volledig nieuw. “Dit product is verkrijgbaar in één kleur – maar alle andere kleuren kunnen op ieder moment met een bepaalde minimale bestelhoeveelheid geproduceerd worden”, verklaart Oswald.

Lees verder onder de foto

Vernieuwd kleurenspectrum
Naast de extra oppervlakte-opties zijn ook het kleurenspectrum en de granulaat patronen van noraplan signa vernieuwd. “Als het gaat om de vernieuwingen, het was voor ons ook belangrijk om een harmonieus design te creëren met consequent tijdloze kleuren, zodat een geïnstalleerde vloer er nog steeds aantrekkelijk en modern uitziet na tientallen jaren”, zegt Oswald. De granulaten van de nieuwe noraplan signa zijn nog meer afgestemd op de basiskleur. De nieuwe kleuren variëren van koele tinten van grijs en warm beige tot levendige tinten die talloze combinaties bieden en ook een aangename sfeer creëren in verschillende gebieden binnen één collectie.

Net als alle nora vloerbedekkingen is noraplan signa bijzonder emissiearm en zorgt zo voor een gezonde binnenlucht. Het gesloten oppervlak maakt het bijzonder resistent en is gemakkelijk schoon te maken. Als gevolg daarvan bieden de vloeren grote besparingsmogelijkheden en voldoen aan de hoogste normen van hygiëne. Dankzij hun uitstekende, blijvende elasticiteit, bieden ze ook een optimaal sta- en loopcomfort.

“Met de nieuwste vooruitgang in functionaliteit, kleur diversiteit en design, zijn we met noraplan signa optimaal uitgerust voor de toekomst en zullen we zeer succesvol blijven met dit product,” Oswald is overtuigd.

Voor meer informatie over noraplan signa: noraplan signa.