De Piece of Cake voor een flexibele en aanpasbare leeromgeving!

Modern onderwijs vraagt ook om een leeromgeving die hierbij aansluit en die de nieuwe wijze van onderwijs optimaal faciliteert. Flexibiliteit en Dynamiek zijn hierin kernbegrippen, want de traditionele inrichting van de klas met leerlingen die in één en dezelfde richting op het digitale schoolbord de les volgen is voorbij. Het nieuwe onderwijs is toe aan een nieuwe vorm van inrichting.

Presikhaaf Schoolmeubelen ontwikkelde hiervoor de Piece of Cake. Een unieke modellijn die door zijn veelzijdigheid iedere vorm van onderwijs de mogelijkheid biedt om leerlingen in groepen of individueel te laten werken.

De Piece of Cake bestaat uit een serie van modulaire, verrijdbare meubelelementen. Daarmee bouw je in een handomdraai het klaslokaal om naar een passende opstelling. Ovale, ronde of zelfs meandervormige opstellingen behoren tot de mogelijkheden. Evenals een individuele werkplek. De modulaire meubelelementen kunnen voorzien worden van NEXXT opberglades, waarvan je de ladefrontjes ook nog eens kunt personaliseren.

Lees verder onder de video

De vierpotige tafels, rechthoekig of taartmodel zijn voorzien van twee Placo wielen. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen en onderwijzend personeel bij het herindelen van het klaslokaal de meubelelementen niet hoeven te tillen, maar makkelijk kunnen verrijden. De Piece of Cake is zeer geschikt om een klaslokaal in te richten, maar past ook heel goed op het leerplein of in het ict-lokaal. In de cirkel of ovaal vormige opstelling kunnen in de twee ronde uitsparingen laadpalen voor laptops of tablets geplaatst worden. Losse kabels onder de tafels behoren tot het verleden, de leerlingen kunnen op een veilige wijze hun ‘mobile devices’ opladen.

Kortom de Piece of Cake faciliteert op een unieke en duurzame wijze het nieuwe onderwijs van vandaag en in de toekomst!

Voor meer informatie: www.schoolmeubelen.com.