LIAG architecten en bouwadviseurs

Architectuur van het geluk

Goede architectuur draagt bij aan een samenleving waarin alle mensen zich gerespecteerd voelen en waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Wij zijn er van overtuigd dat mooie gebouwen mensen gelukkiger maken.

Met onze opdrachtgevers als sparringpartner creëren we deze goede, leefbare en daarmee gezonde en duurzame Architectuur. Een mooie, aangename leef- en werkomgeving met een eigen karakter waar rekening wordt gehouden met de menselijke maat, veiligheid, sociale aspecten en gezonde materialen. Waarde en samenhang toevoegen aan stedenbouw, architectuur en interieur is net zo belangrijk als de totale levensduurkosten van een gebouw.  Van ‘Total Cost of Ownership’ naar ‘Total Value for Society’.

Vanuit deze waardegedreven overtuiging ontstaan inspirerende gebouwen die mensen enthousiast maken.

LIAG is specialist in het bouwen van succesvolle en ‘frisse’ scholen die antwoord geven op de eisen van nu, en de toekomst.

Wij zijn architect van o.a. VMBO Niekée Roermond (winnaar scholenbouwprijs 2008), Lyceum Schravenlant Schiedam (de eerste Cradle-to-Cradle school en tevens winnaar Award Duurzame Architectuur 2014) en het IJburg College Amsterdam. En op dit moment zijn wij o.a. bezig met het ontwerp van het Frits Philips Lyceum-mavo te Eindhoven, IKC De Toverberg in Zoetermeer en de International School Arnhem.

Wij zijn vertrouwd met het ontwerpen van een plek waarin jongeren zich veilig voelen en waar zij zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen. Centraal hierbij staan de belevingswereld van de leerling met zijn emotionele, persoonlijke en educatieve ontwikkeling. Samen met onze opdrachtgevers maken wij gebouwen waar gebruikers zich gelukkig in voelen!