De kracht van 50 jaar onderwijshuisvesting

Voor SMT is het realiseren van een nieuwe (onderwijs)huisvesting meer dan het leveren tegen een scherpe prijs. Met het inbrengen van onze technische expertise, tools en kennis van beheer tot onderhoud, creëren wij meerwaarde voor de opdrachtgever en eindgebruiker. De kracht en ervaring van een halve eeuw bouwhistorie gebruiken wij als fundament voor de toekomst.

In 1967 werd SMT opgericht, destijds nog genaamd Systeem Montagebouw Tilburg. Voortgekomen uit een samenwerking van 3 bedrijven. Opgericht om zich als één van de vijf bouwbedrijven te mogen profileren als scholenbouwer met als specialisme demontabele scholen. De eerste school werd in Berlicum gerealiseerd en ons laatste project is de Hogeschool Rotterdam.

Waar een halve eeuw geleden SMT zich nog bezig hield met enkel de bouwkundige werkzaamheden zijn we getransformeerd naar een innovatieve, conceptuele bouwpartner voor Design & Build, Engineer & Build en EMVI trajecten op het gebied van onderwijshuisvesting en maatschappelijk vastgoed zoals zorg, sport en multifunctionele accommodaties. Een sparringpartner die zich richt op toekomstwaarde en duurzaamheid van een gebouw. Het resultaat is een altijd passende ruimte om te leren en te ontmoeten. Duurzaam, voor nu én later.