Innovatief financieren in onderwijsvastgoed

BNG Bank Onderwijsdagen

Hoe kan ik mijn onderwijshuisvesting anders financieren en realiseren? Welke innovatieve oplossingen helpen me daarbij? En welke mogelijkheden kan ik benutten om mijn onderwijsvastgoed versneld te verduurzamen?

Deze en andere vragen staan centraal tijdens de Onderwijsdagen die BNG Bank organiseert in samenwerking met Schooldomein. We nodigen u graag uit voor de eerste bijeenkomst op dinsdag 25 juni bij het Dr. Mollercollege in Waalwijk. Het programma begint om 13.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. In de tussentijd heeft u veel kennis en inzichten vergaard waar u in uw eigen situatie aan de slag kunt!

Doelgroep
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor schoolbesturen, schooldirecteuren, hoofden huisvesting en financiën in het primair- en voortgezet onderwijs en voor ambtenaren/bestuurders van gemeenten die verantwoordelijk zijn voor onderwijshuisvesting.

Programma
Het programma biedt veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Sibo Arbeek, hoofdredacteur van Schooldomein, opent het programma en is gespreksleider van de dag. Na zijn welkom geven we plenair een overzicht van ontwikkelingen in het onderwijs en uitdagingen waar de sector voor staat. Daarna zetten we, in de vorm van pitches, kort maar krachtig drie verschillende mogelijkheden uiteen voor het realiseren en financieren van nieuw en bestaand onderwijsvastgoed. In drie tafelrondes kunt u vervolgens met de verschillende partijen in gesprek.

Bekijk hier de uitnodiging met het volledige programma.

Bij de foto: Dr. Mollercollege, Waalwijk – foto: Jannes Linders