Hoogwaardige rubbervloer bij uitstek geschikt voor schoolgebouwen

Nora rubber vloeren dragen bij aan een beter binnenklimaat en dat is belangrijk voor de inrichting van onderwijsinstellingen.

Dat nora het binnenklimaat in scholen serieus neemt, blijkt wel uit de ontwikkeling op het gebied van certificering. Nora rubber vloerbedekkingen zijn getest emissiearm en leveren een bijdrage tot een gezond, schoon binnenklimaat. Dit wordt bevestigd door onderscheidingen met de wereldwijd belangrijkste kwaliteitskeurmerken het Finse M1 ecolabel en Duitse “Der Blaue Engel”.

De kracht door innovatie komt bij nora ook terug in het bieden van systeemoplossingen en de all-in begeleiding als succesrecept. Van de eerste adviezen en de aanbesteding tot aan het leggen en de reiniging is nora als fabrikant van rubber vloerbedekkingen een betrouwbare partner.

Kwaliteit betaalt zich terug

Nora rubber vloerbedekkingen hebben geen coating nodig waardoor er geen extra onderhoudskosten gemaakt hoeven te worden om een nieuwe coating aan te brengen zoals bij de meeste andere elastische vloerbedekkingen, wat door het gebruik van agressieve chemicaliën milieubelastend is. Het dichte, gesloten rubberoppervlak is extreem robuust en slijtvast en kan erg gemakkelijk en milieuvriendelijk gereinigd worden. Producten van nora kunnen bovendien een positieve bijdrage leveren aan de certificering van een gebouw volgens LEED, DGNB, BREEAM en andere systemen.

Wilt u ook het binnenklimaat in uw school verbeteren, wij denken graag met u mee.