Daglicht stimuleert en inspireert

Het is bekend dat daglicht een positieve invloed heeft op zowel de mentale als de fysieke gezondheid. Voldoende licht is essentieel voor onze stemming, concentratie en functioneren. Met Moodpanelen combineren we daglicht met leuke designs voor een frisse en inspirerende omgeving.

De panelen bieden een ideale oplossing voor een tekort aan daglicht binnen scholen en bedrijven. De kleurtemperatuur van de panelen komt overeen met de kleur van daglicht, waarmee de panelen bijdragen aan een gezonde en prettige werk- of leeromgeving.

De panelen passen in elk systeemplafond en zijn vanwege de LED technologie laag in energieverbruik. De foto folie wordt geprint in hoge resolutie en door gebruik van een ophoog frame creëren we een ‘levensechte’ dakraam ervaring. Er kan gekozen worden uit bestaande ontwerpen, maar we vinden het ook erg leuk om samen met de school of architect een geheel eigen ontwerp te maken die volledig past binnen de omgeving.

Naast de Moodpanelen leveren we ook een totaal concept met bijpassende stickers of panelen die geplakt of geplaatst kunnen worden op bestaand meubilair om zo een complete ruimte fris en inspirerend te maken.

Lichthoeve! Meer info: 0252 – 830224 of mail: info@licht-hoeve.nl.

Webwinkels: www.verlichtingdiscounter.nl, www.tuinverlichtinghoeve.nl en www.kristalhoeve.nl.