Gispen lanceert CIMO: een slimme, circulaire en modulaire bureaulijn

Gispen heeft een unieke nieuwe meubellijn gelanceerd: CIMO. Een afkorting van circulair en modulair. Twee belangrijke kenmerken van de bureaulijn, speciaal ontworpen voor organisaties die hechten aan duurzaamheid en die bovendien continu in beweging zijn. Universiteit Utrecht plaatste de eerste order; Gispen levert honderd CIMO-werkplekken aan de universiteit.

Wat maakt CIMO anders dan andere werkplekken?
CIMO combineert duurzaamheid met een karakteristieke, modulaire opbouw. Onderscheidend aan deze bureaulijn:

  • Future proof: op ieder gewenst moment eenvoudig aan te passen aan nieuwe behoeftes – gewoon op de eigen locatie
  • Een ontwerp dat gezond werken stimuleert; zittend en staand werken zijn eenvoudig af te wisselen
  • Innovatieve versteltechniek
  • Design your own: veel opties voor een eigen uitstraling
  • Duurzaam: het frame is 100% recyclebaar. Gispen neemt onderdelen die niet meer nodig zijn retour voor hergebruik

Voor welke organisaties is CIMO de ideale oplossing?
CIMO is speciaal ontworpen voor organisaties die flexibiliteit wensen, ook in hun inrichting. Voor veel bedrijven is verandering de enige constante. Werknemers werken op verschillende manieren samen, bijvoorbeeld in een flexkantoor, waarin het aantal medewerkers en bezettingsgraden kunnen variëren.

Eerste order vanuit Universiteit Utrecht
De Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van Universiteit Utrecht is de eerste organisatie die CIMO gaat inzetten. De faculteit neemt voor een tijdelijke huisvesting van het departement Rechtsgeleerdheid honderd werkplekken af. De faculteit weet op dit moment nog niet precies hoe de definitieve huisvesting eruit zal zien en heeft CIMO gekozen omdat deze bureaulijn uitermate geschikt is om in een later stadium anders toe te passen. Bijvoorbeeld in plaats van solowerkplek als duowerkplek. Daarnaast sluit het aan bij de doelstellingen op het gebied van duurzaam gebruik en flexibiliteit van de universiteit.

Lees meer op de website van Gispen.