Geleerde lessen samen in de praktijk brengen

Van voortgezet onderwijs tot universiteit: dé basis voor een effectieve onderwijsomgeving is een prettige fysieke ruimte. Veel onderwijsinstellingen zijn op zoek naar flexibiliteit, efficiency, en een inrichting die een eigen identiteit uitdraagt. En ergonomisch verantwoord leren en werken. Dit zijn uiteraard belangrijke uitgangspunten voor de flexibele inrichtingsoplossingen die Gispen ontwerpt en produceert, waarbij het creëren van positieve omgevingen centraal staat. Inrichtingen op maat – passend bij úw onderwijsinstelling en gebruikers.

Samen met Mecanoo architecten wordt onderzoek gedaan naar de leeromgeving van de toekomst. De hierin opgedane kennis wordt vertaald naar uitgangspunten voor een toekomstbestendige leeromgeving en naar tastbare inrichtingsconcepten. Een sterke basis die wordt gecombineerd met uw processen, onderwijsvormen en activiteiten om een passende leeromgeving te ontwikkelen.

Het eigen onderwijsmeubilair wordt ontwikkeld en verantwoord geproduceerd in Nederland met meer dan 50 jaar aan schoolmeubel expertise. Die productie is in alle opzichten verantwoord: door duurzame en circulaire producten te ontwerpen en produceren, te investeren in het minimaliseren van de milieu-impact, en door de inzet op diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer.

Gispen heeft een gespecialiseerd Onderwijsteam in huis dat dagelijks bezig is met de vraagstukken in uw branche. Deze professionals denken met u mee over uw huidige situatie en helpen te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Meer weten? Kijk op www.gispen.com/nl/onderwijs.

Foto: Gispen, © Claartje ten Have