Kindcentrum De Entree Zoetermeer officieel geopend

Woensdag 9 september 2020 opende Kindcentrum De Entree officieel haar deuren. Dit bijzondere moment mocht niet onopgemerkt voorbij gaan. De school had hiervoor, uiteraard onder naleving van strikte maatregelen, groots uitgepakt. De ochtend begon met een verrassende opening op het plein voor ouders, leerlingen en genodigden.

Aansluitend was in samenwerking met de gemeente Zoetermeer een officieel moment ingelast, waar, in verband met Coronamaatregelen, een select gezelschap bij aanwezig mocht zijn. De organisatie had echter grote schermen geregeld, zodat alle geïnteresseerden buiten de officiële handeling konden volgen.

De happening werd spectaculair afgesloten op het naastgelegen grasveld door leerlingen, voor de ouders en genodigden.

Lees verder onder de foto

SMT Bouw & Vastgoed heeft deze bouwopgave in bouwteam met haar partners voorbereid en gerealiseerd. Het motto en uitgangspunt was een efficiënt, flexibel, toekomstgericht en vooral kindgericht gebouw realiseren. In deze bouwopgave is SMT goed geslaagd.

De Prinses Amaliaschool, Kern Kinderopvang en Meerpunt gaan samenwerken onder één dak. De Entree maakt onderdeel uit van het integraal huisvestingsprogramma onderwijs van de gemeente Zoetermeer en biedt onderwijs en kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.