Facilitaire onderwijsbeurs POF vult gat in

Het onderwijsproces en de leeromgeving zijn steeds sterker met elkaar verweven. Het facilitaire domein is geen bijzaak meer, maar integraal onderdeel van het gehele onderwijsproces. Daarom het ‘Platform Onderwijs & Facilitair’ (POF), een doelgerichte beurs uitsluitend over facilitaire aspecten. Een beurs voor bestuurders, directies en management van PO tot en met WO.

De POF is een beurs die de facilitaire kant benadrukt als voorwaarde voor een integrale onderwijsomgeving. In nauw overleg met een adviescommissie en leveranciers wordt bovendien een sterk inhoudelijk en relevant programma van presentaties en mini-seminars opgezet.

Belangrijkste thema’s zijn: Integrale onderwijsomgeving, Innovatie en Beleving, Energiebeheer & Duurzaamheid, Veiligheid & Beveiliging. Daarnaast zullen ook andere relevante onderwerpen aan de orde komen.

Verschillende leveranciers hebben zich zelfs al voor meerdere edities verbonden aan de POF. Directeur Jos Plattel van inkoopadviseur Pro Mereor: “Dit is de beurs waarop wij zaten te wachten. De POF vult exact het gat in dat andere algemene beurzen laten liggen.” Andere exposanten zijn o.a. Gispen, Heutink, Inepro, Portakabin, Topdesk, Infoframe, AE Sound, Active Group, Touax, Falco, Klaver, Davant, Brite en Nokilock. Inmiddels is ruim 50% van de stands al gereserveerd.

De POF vindt plaats op 4 en 5 oktober 2017 in De Loods / Hart van Holland in Nijkerk.