Elastische Vloeren Renoveren i.p.v. Vervangen is 1) Sneller 2) Goedkoper 3) Gezonder 4) Milieuvriendelijker

Besparingen in kosten en tijd: locatie is 50% korter gesloten en 40% kostenbesparing ten opzichte van een nieuwe vloer plaatsen. De vloer kan worden hersteld in z’n oude glorie of totaal worden getransformeerd in een nieuwe look, eventueel met ontwerpvlokken – er zijn grenzeloze ontwerpmogelijkheden!

De Bona Resilient Solution
Met dit unieke systeem hoeft de versleten vloer NIET te worden vervangen. Dit snelle & kostenbesparende renovatieproces is een nieuwe dimensie van vloervernieuwing van de bestaande vloer.

Gezonder
De Bona Resilient Solution – een nieuwe coating –  creëert een monolitisch, naadloos vloeroppervlak dat gedeeltes voor bacteriën en vuil elimineert om zich te verbergen, met als resultaat een meer hygiënische vloer! De TRBA-test met UV-licht toont aan dat deze Bona-Methode een gezondere vloer oplevert!

 

 

 

 

 

Circulariteit – milieuvriendelijker & nog meer kostenbesparing

  • Bestaande vloeren worden nu niet onnodig verwijderd en belanden niet op de stortplaats. Het Bona Renovatieproces draagt bij aan een hogere mate van ciculariteit.
  • Het Bona-Periodieke-Vloeronderhoud vervangt volledig de noodzaak om meerdere malen per jaar te strippen en te polymeren. Wederom een kostenbesparing & hierdoor ook minder afvalwater in het riool.

Lees alle informatie plus bekijk de TRBA-test en het IVL-rapport van het Zweedse-Milieu-Instituut op onze website.