Expert Talk Duurzaam Onderwijsvastgoed op 5 oktober in Delft

Inzet voor duurzaamheid in onderwijsvastgoed krijgt een krachtige impuls tijdens de internationale Expert Talk ‘Future-proof Educational and Research Buildings’ op 5 oktober in Delft. Met het oog op de dringende behoefte om de CO2-uitstoot sterk te verminderen, wordt de focus op onderwijs- en onderzoeksgebouwen alleen maar urgenter. Het nú transformeren van bestaande onderwijshuisvesting en duurzame nieuwbouw is van essentieel belang.

Op donderdagmiddag 5 oktober, van 12.00 tot 19.30 uur, vindt de Expert Talk plaats op het terrein van The Green Village van de TU Delft. Het door Drees & Sommer georganiseerde evenement biedt een boeiend programma met inspirerende keynote speeches, thematische presentaties, pitches en paneldiscussies. De onderwerpen variëren van duurzaam bouwen tot groene innovatie en campusontwikkeling. Deelnemers kunnen rekenen op inzichten van vooraanstaande sprekers, zoals Hubert Linssen (TU Delft), Marzia Traverso (Universiteit van Aken), Jaap-Willem Kleijwegt (UNStudio), Hein van Tuijl (EPEA Benelux) en Jeroen Broersma (Madaster).

Met een scherp oog voor duurzaamheid en innovatie werpt deze Expert Talk licht op de kernuitdagingen en mogelijkheden in de ontwikkeling en verduurzaming van onderwijsvastgoed. Het bereiken van ecologische, economische en sociaal-culturele doelen vereist gezamenlijke inspanningen en baanbrekende benaderingen. Deelnemen aan deze bijeenkomst is kosteloos na registratie.

Meer informatie en inschrijven kan op de website van Drees & Sommer.