Digibord toegankelijk voor groot en klein

Een scherm wat voor iedereen goed zichtbaar én makkelijk te gebruiken is. Van jonge leerling tot leerkracht. Vogel’s – leverancier van audiovisuele montageoplossingen – biedt elektrische lift oplossingen voor digiborden, genaamd Vogel’s RISE. Deze display liften zijn ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. Ze zijn uitermate veilig, gebruiksvriendelijk en extra snel in hoogte verstelbaar.

Met een druk op de knop beweegt de Vogel’s RISE elektrische display lift intuïtief en heel snel – met 50 of 80 mm per seconde – naar de juiste hoogte. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar.
Op zoek naar maximale veiligheid? Dan is de vloer-wand oplossing ideaal. Bij dit vaste wandsysteem is het interactieve scherm dicht tegen de muur bevestigd en steunt op de vloer. De vloerstandaard is een uitstekende keuze wanneer het scherm een vaste plek heeft, echter waar gaten boren in de muur geen optie is. Dient de lift in meerdere ruimtes in het gebouw gebruikt te worden? Dan biedt de trolley-variant maximale flexibiliteit. Deze verrijdbare oplossing is eenvoudig te verplaatsen dankzij de stevige zwenkwielen die eronder zitten. Voor extra veiligheid zijn alle RISE display liften voorzien van een anti-collision-functie. Deze zorgt ervoor dat de hoogteverstelling automatisch wordt gestopt wanneer iets of iemand dit blokkeert. Ook een kinderslot ontbreekt uiteraard niet. Is het wenselijk om de digibord lift als compleet schoolbord in te zetten? Dat is mogelijk met de optionele inklapbare whiteboards, die aan beide zijden van het scherm bevestigd worden. Vogel’s biedt met de RISE serie een ideale en toekomstbestendige oplossing voor het onderwijs.

Klik hier voor meer informatie