Wat te doen met volle klassen?

De voordelen van mobiele wandsystemen in het onderwijs:

  • Flexibel maak eenvoudig van twee klaslokalen één grote ruimte
  • Geluidreducerend docenten kunnen aan beide zijden van de wand ongestoord lesgeven
  • Eenvoudig te bedienen de mobiele wanden zijn makkelijk door één persoon te verplaatsen
  • Kostenbesparend de flexibele oplossing voorkomt ingrijpende verbouwingen

Basisschool de Wegwijzer in Alkmaar
Basisschool de Wegwijzer in Alkmaar heeft gekozen voor het multifunctioneel maken van hun beschikbare ruimte. BREEDVELD heeft zeven schuifwanden mogen plaatsen, waardoor de leerkrachten flexibel kunnen anticiperen op de grootteverschillen van klassen. Deze flexibele constructie past perfect bij het schoolsysteem waarin men de klassen veelal apart doceert, maar soms ook samenvoegt. Dit nieuwbouwproject is voorgeschreven door een architect en van productie tot montage uitgevoerd door de vaklieden van BREEDVELD. Er is gekozen voor een speciale kleurstelling die volledig aansluit bij het interieur. In combinatie met het glas in de schuifwanden wordt er een ruimtelijk gevoel gecreëerd. De schuifwanden schuiven in een muur, waardoor optimaal gebruik gemaakt kan worden van de ruimte en er geen ruimte verloren gaat.

Full service
Kiest een onderwijsinstelling voor het multifunctioneel maken van de aula, de lerarenkamer of een (groot) klaslokaal? Dan realiseert BREEDVELD de montage doorgaans in één werkdag. Maar ook wanneer er bouwkundige aanpassingen gewenst zijn is BREEDVELD de aangewezen partij. Bijvoorbeeld bij de keuze om van twee lokalen één multifunctionele ruimte te maken. De landelijk opererende producent realiseert de nodige sloop- en constructiewerkzaamheden en monteert de gekozen wand binnen drie werkdagen. Met eigen montageteams welteverstaan.

Bij zowel nieuwbouw als renovatie en transformatie worden BREEDVELD wanden gebruikt voor het optimaal flexibel gebruik van de ruimte.

Klik hier voor meer informatie