De basis voor uw optimale leeromgeving

Geïnspireerd, gezond en effectief leren. Het begint allemaal met een prettige fysieke omgeving. Heeft u wensen of ideeën over uw ideale leeromgeving, maar niet de expertise in huis om deze te vertalen naar een concreet ontwerp? Dan biedt Gispen uitkomst. Samen met u verzorgen wij inrichtingsvoorstellen en productadviezen voor uw nieuwe interieur.

Prettig werken en leren begint met een aangename omgeving. Maar welke omgeving past nu het best bij ú? Dat verschilt per organisatie. Uw onderwijsinstelling is immers uniek. Binnen het onderwijs is er steeds meer behoefte aan multifunctionele ruimtes waarin op verschillende manieren kan worden lesgegeven en samengewerkt.

Bent u toe aan een nieuw, aangepast of gerevitaliseerd interieur en wilt u starten met een doordacht ontwerp? Kies dan voor Interieurontwerp door Gispen.

Wat kunt u verwachten?
Interieurontwerp geeft vorm aan uw ideeën. U krijgt een gedetailleerd beeld van uw nieuwe of vernieuwde ruimtes en hun interieur aan de hand van tekeningen, visuals, materialen en specificaties. Samen met u ontwikkelen we een interieurconcept en interieurontwerp op maat, vanuit uw wensen, eisen en mogelijkheden. En heel belangrijk: vanuit de mensen die er uiteindelijk gebruik van gaan maken.

Wat is uw winst?
Een doordacht ontwerp vormt dé basis voor een optimale leeromgeving. Samenwerken met de interieurontwerpers van Gispen bespaart u tijd, geld en zorgen. Wij delen met veel plezier de jarenlange kennis en ervaring die we opdeden binnen projecten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. We hebben specialisten in huis die de trends en ontwikkelingen voor het onderwijs op de voet volgen en daar een realistische vertaling van maken voor uw situatie.

Lees meer op gispen.com/nl/creatiefase/interieurontwerp.