Conrector Da Vinci College wint NOT-2017 iMO-LEARN actie

Dorine Schilperoort, conrector van het Da Vinci College Kagerstraat in Leiden,  is winnaar van de NOT-2017 iMO-LEARN actie. Op 23 februari 2017 nam zij háár iMO-LEARN starterpack in ontvangst: “Erg leuk om te gebruiken in ons Technasium waar veel moet worden samengewerkt.” Een iMO-LEARN starterpack bestaat uit vier innovatieve zitkubussen voorzien van bewegingssensoren die via blue-tooth met digibord software communiceren.

Vol enthousiasme stonden op 23 februari de Technasium leerlingen van twee klassen 1H/V klaar om de gewonnen iMO-LEARN starterpack in gebruik te nemen. Met speciale activiteiten en lessen uit i3-LEARNHUB, ons digitale platform voor samenwerkend leren, werden de leerlingen uitgedaagd en in beweging gebracht.

Waarom iMO-LEARN?
Bewegen helpt ons om beter te leren. Daar zijn onderzoekers het over eens. Want bewegen verfrist naast het lichaam ook de geest. Vanerum is zich hiervan zeer bewust en is ermee aan de slag gegaan. Samen met het iMO-LEARN team van i3-Technologies is dit bewegend leren concept ontwikkeld. Hiermee wil VANERUM unieke actieve leeromgevingen creëren waarin leerlingen op een nieuwe bewegingsvriendelijke manier intenser leren en hun creativiteit ontplooien. De zitkubus heeft een ongewone vorm. Door het gebruik van polypropyleen is hij licht, kan tegen een stootje, bovendien is hij recyclebaar en wordt duurzaam geproduceerd. Je koppelt de iMO-LEARNs met bijvoorbeeld de i3LEARNHUB aan je i3BOARD of een ander digibord en integreert ze bijvoorbeeld in de Quick Quiz – module. De leerlingen beantwoorden de vragen door hun iMO-LEARN te bewegen. Het systeem detecteert de antwoorden volledig automatisch. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar.

Ook kans maken op een iMO-LEARN starterpack?
Bezoek op 12 april 2017 onze i3-Dag met het thema onderwijs in beweging en maak óók kans op zo’n iMO-LEARN starterpack.

Meer informatie
iMO-LEARN 
i3-Dag