Breed en actueel programma tijdens de POF

Tijdens de beurs Platform Onderwijs & Facilitair, die gehouden wordt op 4 en 5 oktober in De Loods in Nijkerk kunnen bezoekers deelnemen aan diverse workshops en presentaties.

Thema’s programma
Het programma richt zich volledig op directie, bestuur en management in het gehele onderwijsveld. De thema’s die aan bod komen zijn o.a. ‘Integrale onderwijsomgeving’, ‘Energiebeheer en Duurzaamheid’ en ‘Veiligheid’.

Merel de Boer van ICSadviseurs zal op 4 oktober een presentatie houden over ‘De hybride onderwijsomgeving’. Welke omgeving sluit het beste aan bij het doel en visie van de school. Hoe bereik je de beste leerresultaten? Voor deze vragen zijn geen kant-en-klare oplossingen, het antwoord is voor elke school uniek. Aan de hand van 25 leerplekken zal Merel de Boer u inspireren om het beste uit uw eigen leeromgeving te halen.

Verder zal OSB, de werkgeversorganisatie van de schoonmaakbranche workshops verzorgen over het belang van schone en gezonde basisscholen. Een gezonde school verlaagt de kans op ziekteverzuim en verbetert de prestaties van zowel leerlingen als leerkrachten. Het actuele thema ‘Veiligheid’ behandelt o.a. crisismanagement bij rampen of andere diep ingrijpende gebeurtenissen. Ook komt het onderwerp ‘cyberpesten’ aan de orde.

Meer informatie
Bezoekers krijgen dus veel informatie op de beurs Platform Onderwijs & Facilitair. De beurs is geopend van 10.00 – 17.00 uur. Meer informatie vindt u op www.POF-online.nl.