Save the date: Smart@School Event

Slimme Schoolgebouwen

De vraag om slimme schoolgebouwen die mee kunnen ontwikkelen met het onderwijs neemt steeds meer toe. Waar nog niet zo lang geleden nieuwe onderwijsconcepten leidend waren voor de huisvesting, is nu steeds meer de onzekerheid over hoe het onderwijs zich zal gaan ontwikkelen leidend. Dat vraagt makkelijk aanpasbare schoolgebouwen. 

Aanpassingen in plattegronden (de leeromgeving) hebben echter ook grote consequenties voor installaties en regeltechnieken. Bracht dat vroeger grote kosten met zich mee, met nieuwe technieken zoals KNX-structuren is dat nu in een handomdraai te regelen. Met diezelfde KNX-structuren is er echter ook steeds meer slimme gebouwtechniek beschikbaar t.b.v. het onderwijs zelf. Domotica waarmee de leraar met één druk op de knop verlichting, multimedia, verblinding, klimaat, variabele akoestiek, etc. regelt voor specifieke leersituaties.

M3V, Ruimte-OK en ABB organiseren samen het Smart@School event in het nieuwe Living Space Experience te Nieuwegein. In deze ruimte kunt u kennismaken met deze nieuwe technieken als wel deze ook concreet beleven. Het Smart@School Event kan worden gecombineerd met een bezoek aan het Smart Homes & Intelligent Buildings Event 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht. Entreebewijs wordt voor u verzorgd. Noteer 14 november 2017 alvast in uw agenda! Meer informatie volgt medio september.

Smart@School Event
Datum: Dinsdag 14 november 2017
Tijden: 09.30 – 12.30 uur of 13.30 – 16.30 uur
Locatie: Woonindustrie, Living Space Experience, Nieuwegein

Download de uitnodiging hier.