BNG Bank Onderwijsdagen

In 2019 organiseert BNG Bank in samenwerking met Schooldomein een reeks bijeenkomsten over actuele ontwikkelingen in het onderwijsvastgoed. BNG Bank is betrokken partner voor een duurzamer Nederland. Wij stellen de publieke sector in staat maatschappelijke doelstellingen te realiseren.

PROGRAMMA
Het doel van deze onderwijsdagen is om scholen (PO/VO) als belangrijk onderdeel van de publieke sector te informeren over de diverse mogelijkheden om investeringen in onderwijsvastgoed te financieren. Sibo Arbeek (ICS adviseurs) zal eerst plenair een overzicht geven van de huidige sectorontwikkelingen en de uitdagingen waar de sector voor staat. Vervolgens worden in de vorm van pitches drie verschillende mogelijkheden voor het realiseren van nieuw onderwijsvastgoed toegelicht. Daarna kunt u bij de verschillende initiatieven aan tafel aanschuiven voor nadere informatie en discussie.

  1. Ontzorgingsconcept Bewust Investeren, Bart Hoevers
  2. Ontzorgingsconcept Huren als Eigenaar, Donald van der Veen (SMV)
  3. Financiering van een school onder borgstelling door de gemeente, Marc Braaksma (Sweco)

LOCATIES EN DATA
De BNG Bank Onderwijsdagen vinden plaats op 3 data verspreid in het land.

Dinsdag 25 juni 2019
Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), Waalwijk

Donderdag 17 oktober 2019
Noorderpoortcollege, Groningen

November 2019 (datum volgt)
Midden in het land (locatie volgt)

DOELGROEP
De doelgroep betreft schoolbesturen PO/VO en ambtenaren/bestuurders van gemeenten (verantwoordelijk voor onderwijshuisvesting).

AANMELDEN
U kunt zich aanmelden voor een van de onderwijsdagen op onze website: www.bngbank.nl/onderwijsdagen.

CONTACT
Voor vragen kunt u zich wenden tot Derk Jan Postema (derk-jan.postema@bngbank.nl) of Jeffrey Nijhuis (jeffrey.nijhuis@bngbank.nl) bij BNG Bank, 070 3750 750.

Foto: Thijs Wolzak