Berenschot

Nederland heeft de ambitie om nóg slimmer en creatiever te worden. En onze kenniseconomie, die tot de top van de wereld behoort, nog verder te versterken. Als onderwijsinstelling, overheid, besturenkoepel of brancheorganisatie staat u voor de taak optimale randvoorwaarden te creëren voor talentontwikkeling van iedereen. Want elk talent telt.

De vraag blijft: hoe organiseert u goed onderwijs? Berenschot werkt graag samen met u, uw medewerkers en uw partners aan het verwezenlijken van uw organisatie- en beleidsdoelstellingen. Met oog voor de balans tussen innovatie én haalbaarheid, sturing én facilitering, efficiency én de menselijke maat. Dit doen wij onder andere met onze benchmark Overhead onderwijs en audit informatiebeveiliging en privacy. Benieuwd naar onze participatieve aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees verder via www.berenschot.nl/onderwijs.

Over Berenschot
Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd. Al 80 jaar verrassen wij onze opdrachtgevers met slimme en nieuwe inzichten die leiden tot opmerkelijke resultaten.