Beleef HUBB: neem deel aan een projectbezoek

HUBB, het innovatieve, modulaire meubelconcept van Mecanoo architecten en Gispen, beleeft zijn première op de Fontys Rachelsmolen Campus in Eindhoven. In de transformatie van de voormalige entree tot een multifunctionele onderwijsomgeving, vormt HUBB een fundamenteel ingrediënt. Kom kijken hoe HUBB erbij staat.

De oorspronkelijke entree van gebouw R4 verbindt twee onderwijsgebouwen met elkaar en werd als verkeersruimte niet optimaal gebruikt. Het ontwerp van Mecanoo transformeert het gebouw tot een dynamische leeromgeving waarin studenten en docenten op verschillende manieren kunnen samenwerken.

Gesloten projectruimten, halfopen studieplekken en een langgerekte vaste werktafel met zicht op de campus bieden gebruikers van de ruimte een ruime variatie aan werkplekken. De kenmerkende HUBBs worden met los meubilair en unieke interieurelementen gecombineerd.

“In dezelfde ruimte worden meer kwalitatief hoogwaardige plekken gecreëerd dan met traditionele inrichtingselementen. En HUBB kan jarenlang mee, doordat de bouwstenen duurzaam te hergebruiken zijn”, aldus Paul Ketelaars, partner bij Mecanoo.

In november organiseren Gispen en Mecanoo projectbezoeken waarbij het gebruik van HUBB centraal staat. Wilt u daarover op de hoogte worden gehouden? Stuur een e-mail naar communicatie@gispen.nl.

Lees meer over Hubb op de website van Gispen.