Vakbeurs POF 2018: Perfecte matchmaking tussen facility én onderwijs

Het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (kortweg POF) is op 24 en 25 april dé plek waar facilitaire oplossingen worden geboden die volledig zijn afgestemd op de behoeftes van onderwijsinstellingen. Facilitair managers, ICT coördinatoren, docenten, directieleden en bestuurders uit het gehele onderwijs kunnen hier terecht voor de nieuwste producten en diensten op het gebied van huisvesting, inrichting, veiligheid en beveiliging, schoonmaak, ICT en meer.

Han van Egdom, één van de initiatiefnemers: “Er zijn verschillende grote vakbeurzen die zich richten op het facilitaire segment en een NOT die zich richt op de onderwijsmarkt. Wat wij vooral nog misten, was een unieke combinatie van die twee werelden. Met specifieke innovaties en ontwikkelingen waar iedere onderwijsinstelling – van PO tot WO – van kan profiteren. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met de POF een perfecte matchmaking gaan bieden tussen facility management en het onderwijs.”

Lees verder onder de foto

Interactief kennisprogramma
Kennisoverdracht is een belangrijk onderdeel van de POF. In sessies van 40 minuten worden bezoekers door deskundigen bijgepraat over de volgende 8 deelgebieden: Huisvesting, Catering, Inrichting, Schoonmaak, Schoolomgeving, ICT & Multimedia, Dienstverlening en Veiligheid & Beveiliging. Alles kennissessies zijn vrij toegankelijk.

Meer informatie en registreren voor gratis bezoek
Meer informatie over het kennisprogramma, de exposanten en registreren voor een gratis bezoek: www.pof-online.nl.