Symposium: Kindcentra in hun omgeving

Schooldomein organiseert samen met IVVD op 20 april het middagsymposium ‘Kindcentra in hun Omgeving’. Tijdens het symposium wordt het Inspiratieboek ‘2015-2025 Kindcentra in hun Omgeving’ aangeboden aan de voorzitter van de PO-Raad Freddy Weima.

Het symposium bestaat uit een inspirerend programma met pitches en een interactief debat met vooraanstaande stakeholders, een carrousel waarin vier workshops van interessante projecten bezoekt, een rondleiding door IKC De Vaart en tenslotte de inleiding en reactie op het nieuwe boek door Freddy Weima. Verder zal op een feestelijke wijze aandacht worden gegeven aan het heugelijke feit dat Schooldomein 35 jaar bestaat.

Programma
13.00 uur
Inlooplunch met koffie en thee

13.35 uur
Interactief debat met pitches

14.15 uur
Pauze

14.45 – 16.30 uur
Carrousel:
Presentatie project IKC Rijnvliet in Utrecht
Presentatie project IKC De Stappen in Wouw
Presentatie project KC De Droomgaard in Avenhorn
Presentatie project IKC Vossepark in Hillegom
Rondleiding

17.10 uur
Aanbieden Inspiratieboek ‘2015-2025 Kindcentra in hun Omgeving’
aan Freddy Weima, voorzitter PO-Raad

17.30 – 18.30 uur
Einde symposium, nazit met hapje en drankje

Bekijk hier het volledige programma

Voor wie?
Het middagsymposium is bij uitstek interessant voor iedereen die zich vanuit beleid, visie, ontwikkeling en realisatie bezig houdt met kindcentra die zowel ruimtelijk als maatschappelijk verbonden zijn met hun omgeving. Toekomstige opdrachtgevers kunnen inspiratie halen uit de vele projecten die inhoudelijk en beeldend in het boek worden beschreven.

Deelname
€ 325,- exclusief btw en inclusief het rijk gedocumenteerde en geïllustreerde Inspiratieboek ‘2015-2025 Kindcentra in hun Omgeving’, ter waarde van € 38,50.

Wij hopen u te mogen begroeten bij IKC De Vaart op donderdag 20 april!