Starten met een boost? Kies Schooljudo!

In iedere groep hebben mensen een bepaalde positie. Dat geldt ook voor kinderen in een klas. Rond deze tijd van het jaar hebben zij vaak net hun plekje gevonden. Na de kerstvakantie begint het groepsproces opnieuw. Starten met een boost? Werk met Schooljudo intensief aan waarden als vertrouwen en samenwerken!

In iedere groep hebben mensen een bepaalde positie. Dat geldt ook voor kinderen in een klas. Rond deze tijd van het jaar hebben zij vaak net hun plekje gevonden. Na de kerstvakantie begint het groepsproces opnieuw. Starten met een boost? Werk met Schooljudo intensief aan waarden als vertrouwen en samenwerken! Schooljudo helpt docenten al 14 jaar bij het creëren van een veilige en goede sfeer. Omdat wij geloven dat dit de basis vormt om iedere groep en ieder kind in zijn of haar kracht te zetten. Wij doen dit door de eeuwenoude filosofie van het judo, ontstaan als onderwijsmethodiek, de school in te brengen. Zowel op de judomat als in het klaslokaal. Daarmee leveren wij een significante bijdrage aan de fysieke en sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind. Én aan de groepsdynamiek van een klas.

Jaarlijks zijn wij op ruim 400 plekken in Nederland actief. Stappen ook jouw kinderen na de kerstvakantie met opgeheven hoofd en een grote glimlach in judopak de mat op? Onze gediplomeerde Entertrainers moedigen ze graag aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem  telefonisch of per mail contact op en ga voor een goede start van 2019. Bel 088-5400215, mail naar team@schooljudo.nl of check www.schooljudo.nl.