Schrijf je in voor de European Energy Service Award 2017

Bent u als initiator, facilitator of als marktpartij betrokken bij een innovatief en succesvol Energieprestatiecontract (EPC) of ESCO-project? Meld u dan aan voor de European Energy Service Award (EESA) 2017!

Aanmelden kan tot 15 maart. De winnaars ontvangen op een high level ceremonie in Berlijn op 31 mei een certificaat en een kunstwerk uit handen van een commissaris van de Europese Commissie.

De EESA wordt toegekend in drie categorieën:

Beste European Energy Service Promoter
Voor bedrijven, instellingen en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de EPC en ESCO markt, knelpunten in beeld hebben gebracht en hier oplossingen voor hebben geïmplementeerd.

Beste European Energy Service Provider
Voor ESCO’s, bedrijven die actief nieuwe producten&diensten ontwikkelen, risico’s nemen, technische innovaties toepassen en voorbeeldprojecten hebben gerealiseerd die als icoon dienen.

Beste European Energy Service Project
Voor projecten uit alle sectoren met excellente resultaten op gebied van energiebesparing, innovatieve technologieën, of oplossingen gericht op specifieke behoeften van een doelgroep. In deze categorie worden maximaal 3 projecten toegekend.

Praktisch
Aanmelden kan tot 15 maart. Formulieren en achtergrondinformatie vindt u op www.guarantee-project.eu. De winnaars worden geselecteerd door een internationale jury van experts. Op 31 mei is de uitreiking, in Berlijn.

Lees hier het volledige bericht van de organisatie.