Scholen°Concept Klimaatgroep Holland uitgebreid met nieuwe unit

Het afgelopen jaar heeft Klimaatgroep Holland veel geleerd en zijn daardoor extra gemotiveerd om te blijven innoveren en out of the box te denken. De pijlers circulariteit, energieverbruik en luchthygiëne nemen hierbij een grote rol in. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe Comfort˚Plus unit voor het bekende Scholen°Concept. Met intelligente warmteterugwinning en 100% gescheiden luchtstromen: maak kennis met de CP 14.30 i-WTW.

De Comfort°Plus 14.30 i-WTW is een decentrale ventilatie unit met geïntegreerde koeling en verwarming met intelligente warmte terugwinning. De unit kenmerkt zich door circulariteit, uiterst laag energieverbruik en high care luchthygiëne. Met 100% gescheiden luchtstromen, een groot luchtdebiet en fluisterstille werking. Stekkerklaar en daarmee de ideale oplossing voor scholen die, gestimuleerd door de SUVIS, bezig zijn te voldoen aan het ‘Frisse Scholen’ predikaat.

Klik hier voor meer informatie over het Scholen°Concept dat inmiddels 7000 lokalen in Nederland voorziet van een gezond en comfortabel binnenklimaat?