Airmaster

Op weg naar frisse, duurzame scholen
Een frisse school is een schoolgebouw met een laag energieverbruik en een gezond binnenklimaat. Een gezonde, energiezuinige school draagt bij tot een duurzame wereld en is een duidelijk statement naar de leerlingen en hun omgeving.

Missie
De missie van het Deense bedrijf Airmaster is reeds meer dan 25 jaar de verbetering van het binnenklimaat in scholen. Airmaster is de enige ventilatiefabrikant die zich specifiek richt op schoolventilatie en de voorbije jaren werden ruim 10.000 klaslokalen in Nederland voorzien van een energiezuinige Airmaster ventilatie-unit.

De kracht van decentraal ventileren
Voor Airmaster betekent slim ventileren decentraal ventileren.

Decentraal ventileren staat voor:

  • Een eenvoudige en snelle installatie
  • Een energiezuinige oplossing
  • Een lange levensduur
  • Een onderhoudsarm product

Meten is weten
Airmaster staat voor een binnenklimaat van Wereldklasse. Dankzij de intelligente, vraaggestuurde regeling blijven zowel het CO2 gehalte als de energierekening laag. De ventilatie-units kunnen voorzien worden van een ingebouwde energiemeter zodat de school het energieverbruik makkelijk kan opvolgen. Het is bovendien mogelijk om snel en eenvoudig luchtkwaliteitsrapporten op te maken.

Samen de luchtkwaliteit in uw school aanpakken?
Onze projectadviseurs helpen u graag verder! Stuur een mail naar info@airmaster-bv.nl of neem een kijkje op onze website www.airmaster-bv.nl