Gratis Circulair lesprogramma voor uw school

Schrijf uw onderwijsinstelling in voor een gratis lesprogramma over circulaire economie.  Jongeren moeten zo vroeg mogelijk betrokken worden bij het verduurzamen van de wereld, zodat zij hun eigen toekomst kunnen vormgeven. Daarom heeft Ahrend in samenwerking met Stichting Duurzaam Geleerd het platform Our Circular Future gelanceerd. Hierin worden circulaire lesprogramma’s ontwikkeld waarmee ze zoveel mogelijk leerlingen in het voortgezet onderwijs in Nederland in aanraking willen brengen met circulaire economie.

Jongeren moeten zo vroeg mogelijk betrokken worden bij het verduurzamen van de wereld, zodat zij hun eigen toekomst kunnen vormgeven. Kennis delen is nodig om circulaire economie op gang te brengen. Ahrend heeft in samenwerking met Stichting Duurzaam Geleerd (SDG) het platform Our Circular Future gelanceerd. Hierin worden circulaire lesprogramma’s ontwikkeld waarmee ze zoveel mogelijk leerlingen in het voortgezet onderwijs in Nederland in aanraking willen brengen met duurzaamheid en circulaire economie. De lesprogramma’s zijn te volgen als een apart vak of worden verweven in een bestaand vak. Dit wordt in overleg met de onderwijsinstelling besloten, zodat de circulaire lesprogramma’s naadloos aansluiten op het lesaanbod van de onderwijsinstelling.

Samen optrekken
Het platform Our Circular Future verbindt het bedrijfsleven en het onderwijs binnen het thema circulaire economie. Bedrijven betalen een klein bedrag waarmee zij een school kunnen adopteren. Scholen die mee willen doen, kunnen zich gratis aanmelden en gebruik maken van het lesmateriaal. Zo komt een circulair Nederland steeds eens stapje dichterbij!

Meer informatie of direct aanmelden? Ga naar www.ourcircularfuture.com.