Peters Bouw en Onderhoud

Een groene, frisse, school waar een gezond en plezierig leer- en werkklimaat heerst. Een duurzaam, flexibel gebouw, dat de onderwijsvisie ondersteunt en met gemak kan worden aangepast aan de wensen en behoeften van de gebruikers. Een school, die financieel haalbaar is, met een eigen identiteit en uitstraling. Wij brengen deze school tot leven!

Peters Bouw en Onderhoud is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bedrijfsgebouwen, scholen en (zorg)instellingen. Onze aanpak draait om waarde creëren. Daarom kiezen we voor een integrale benadering, waarbij we het ontwerp en de bouw voor onze rekening kunnen nemen. Om faalkosten te beperken en het proces beheerst te laten verlopen werken we volgens een heldere procesfasering. Daarbij streven we naar duurzame, kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Gebruikers moeten het gebouw immers waarderen, in uitstraling en gebruik, nu en in de toekomst.

We bouwen op een stevig fundament van ruim 40 jaar ervaring en een team betrokken, vakbekwame medewerkers en vaste partners. Kennis en vakmanschap staan hoog in het vaandel, evenals verantwoordelijkheid nemen en afspraken waarmaken. We gaan doordacht te werk, bewegen mee, zijn oplossingsgericht, creatief en vindingrijk en kunnen dankzij korte lijnen snel schakelen.