Refurbished meubilair van Gispen:
Oud krijgt nieuwe toekomst

Voldoet een product niet meer aan uw verwachtingen? Dan kunt u het ook refurbishen. Bijvoorbeeld door stoelen te herstofferen, tafelbladen te vervangen of meubilair een andere verbetering te geven. Ons doel is ervoor te zorgen dat meubilair geen afval wordt, maar altijd van waarde blijft.

Bij deze vorm van hergebruik herstellen of upgraden we bestaande producten, zodat ze aan de functionele eisen blijven voldoen. Ons doel is ervoor te zorgen dat meubilair geen afval wordt, maar altijd van waarde blijft.

Dit houdt simpelweg in dat we uw meubilair terugnemen en het zo opknappen dat het weer als nieuw is. Het vraagt om kennis en vakmanschap, want wie kan al uw in gebruik zijnde meubilair zo revitaliseren dat de gebruiksduur minimaal verdubbelt?

Hoe?
Door deze producten in onze eigen fabriek door onze eigen vakmensen te revitaliseren. Elke schroefje, moertje, mechaniek en systeem wordt bekeken en verbeterd. Zo ontstaat een duurzamer en beter product voor de toekomst. Waardebehoud door een serieuze upgrade, met zo min mogelijk afval en energieverbruik.

Tastbaar voorbeeld
Van bestaande losse Ahrend bureaus zijn duo opstellingen gemaakt. Daarbij is het onderstel opnieuw gelakt in onze CO2 neutrale fabriek. De techniek van de hoogteverstelling is vervangen en verbeterd. Hierdoor heeft de werkplek zowel een technische- als kwalitatieve upgrade gekregen.

Er is bijvoorbeeld een gefixeerde handslinger toegepast, omdat de losse slinger kwijt raakte. Het oude bureaublad is hergebruikt als binnenwerk voor een akoestisch scherm tussen de duo opstellingen, of hergebruikt in de afsluitbare lockerkasten in het pand.
Op deze manier is de doelstelling voor het meubilair behaald: 85% circulariteit.

Op onze website kunt u het huidige aanbod refurbished producten bekijken.