Op één hoogte zitten met de PantoMove-Lupo HS van STALAD

Steeds meer scholen richten klaslokalen in met flexibel meubilair; één vaste tafelhoogte voor alle klassen met een flexibele leerlingstoel welke op de individuele leerlinglengte kan worden ingesteld.

STALAD heeft hiervoor in samenwerking met V/S Möbel de PantoMove-Lupo HS ontwikkeld. Deze stoel is uitgevoerd met een traploos instelbare gasveer en een verstelbare voetenring, waardoor een ergonomisch verantwoorde zithouding wordt gerealiseerd. Zo kan er op gelijke hoogte gewerkt worden zonder hinderlijke ongelijke tafels waarbij veel onrust en ongemak ontstaat. De kunststof zitschaal biedt een ergonomisch en comfortabele zit.

Optioneel is de stoel te voorzien van het 3D-Move mechanisme, waardoor de leerling optimaal gestimuleerd wordt te bewegen tijdens het stilzitten. Door de drukgevoelige zwenkwielen is de stoel makkelijk verplaatsbaar maar blijft precies op zijn plek staan als de leerling op de stoel zit.

Bij wisselende behoefte ten aanzien van leerlinglengtes en leerlingaantallen laat deze stoel zich eenvoudig aanpassen. Ook vanuit facilitair en budgettair oogpunt biedt deze leerlingstoel een groot voordeel ten opzichte van traditionele klasseninrichtingen. De stoel is toepasbaar bij zowel tafelhoogte 76 cm als 90 cm.

Nieuwsgierig naar deze innovatieve oplossing? Een proefsessie laat u de voordelen ervaren! Neem contact op met STALAD.