Marmoleum houdt wanden in school schoon en heel

Met Marmoleum Onto the Wall biedt Forbo de mogelijkheid om de bekende vloerbedekking ook als wandbekleding te gebruiken. Marmoleum Onto the Wall is uitgebreid getest en voldoet aan alle eisen, waaronder de strenge brandveiligheidseisen, die aan wandbekleding worden gesteld. In het onderwijs zijn beschadigde en vervuilde wanden vaak een doorn in het oog en zorgen voor hoge onderhoudskosten.

In heel veel gebouwen wordt Marmoleum vloerbedekking al toegepast als wandbekleding. Een goede keus, want waarom zou de vloerbedekking niet van de vloer door kunnen lopen tegen de muur op.

Marmoleum wandbekleding zorgt niet alleen voor bescherming van de muur, maar is ook decoratief en kleurrijk. Het robuuste linoleum is kras- en slijtvast, makkelijk schoon te houden en kan zowel tot aan het plafond als tot een meter hoog als lambrisering worden aangebracht. Door gebruik van Marmoleum Onto the Wall krijgen gangen, klaslokalen en aula’s een geheel eigen en unieke uitstraling die perfect op de vloer kan worden afgestemd.