Voor een kwalitatieve nieuwe inrichting, op tijd én binnen budget

U staat voor de uitdaging om een of meer ruimtes of zelfs een compleet pand opnieuw in te richten. Binnen deadline en budget. Wilt u kunnen vertrouwen op een goede oplevering en heeft u behoefte aan ondersteuning? Iemand die uw inrichtingstraject van begin tot eind coördineert? Dan staan onze projectmanagers voor u klaar.

Deskundig aanspreekpunt
Binnen elk inrichtingstraject komen er vragen naar boven. Vragen rondom lucht- en lichtkwaliteit, schilderwerk, styling, raamdecoratie, vloerbedekking, kabelmanagement. U wilt de gebruikers van uw nieuwe ruimte(s) maximaal comfort bieden. Staat u voor een logistieke uitdaging? Heeft u te maken met een krappe tijdslijn? Of heeft u om andere redenen behoefte aan één deskundig aanspreekpunt dat uw hele inrichtingstraject plant, coördineert en afstemt? Kies dan voor Projectmanagement door Gispen.

Wat kunt u verwachten?
Een succesvol project begint met een goede organisatie en de juiste beslissingen op het juiste moment. Onze projectmanagers zorgen ervoor dat u alleen de hoofdlijnen hoeft te bewaken. De planning en coördinatie tot in de details kunt u met een gerust hart aan hen overlaten. U ontvangt een helder stappenplan en heeft maximaal financieel inzicht. U krijgt één vaste projectmanager die alle vragen gedurende uw inrichtingstraject beantwoordt en die bovendien de afstemming verzorgt met alle externe partijen – van architect tot schilder. Zijn er onverwachts toch knelpunten? Dan zorgt onze projectmanager ervoor dat die snel en effectief worden opgelost.

Wat is uw winst?
Dankzij Projectmanagement van Gispen bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe ruimte(s) tijdig en binnen budget worden opgeleverd, volgens de gemaakte afspraken en met de kwaliteit die u voor ogen had.

 

Lees meer op onze website.