Klimaatgroep Holland

Aangenaam, wij zijn Klimaatgroep Holland. Wij verzorgen een optimaal binnenklimaat in onder andere scholen, winkels, industrie, kantoren en zalen. Innovatieve concepten voor een aangenaam binnenklimaat zijn onze expertise. We zijn specialist in energiezuinige en duurzame klimaattechniek in scholen, met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 7.000 lokalen die voorzien zijn van ons Scholen°Concept. Gezonde lucht en een prettig klimaat zijn belangrijk voor het welzijn van mensen en nog meer van kinderen. Met onze concepten realiseert u een aangenaam binnenklimaat op een energiezuinige en duurzamer manier.

Optimaal en comfortabel binnenklimaat
Onze innovatieve alles-in-een klimaatsystemen bieden vraag gestuurd een optimaal binnenklimaat. Slimme sensoren zorgen voor optimale verwarming, verkoeling en ventilatie op basis van CO2, binnen- en buitentemperatuur, luchtvochtigheid en luchtvervuiling. Het anticiperend vermogen zorgt voor optimaal comfort in de werk- en leeromgeving.

Iedere ruimte heeft een decentrale unit die op basis van behoefte van de ruimte ventileert, verwarmt en koelt. Het systeem wordt 24/7 gemonitord in onze meldkamer waardoor de prestatie geborgd is.

Voorop in duurzaamheid
Met onze slimme klimaatsystemen lopen we voorop in energiezuinige technologie. Zo behaalt u met onze oplossingen een aanzienlijke reductie van uw CO2-uitstoot, energieverbruik en carbon footprint. Al onze oplossingen zijn gasloos en met warmtepompen in te zetten.

Wij staan voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze klant staat centraal en met expertise en logisch nadenken maken we de mooiste oplossingen.