Inrichten met ruimte voor beweging en met méér flexibiliteit!

Modern onderwijs vraagt ook om een leeromgeving die hierbij aansluit en die de visie van de school op het geven van onderwijs optimaal faciliteert. Flexibiliteit en Dynamiek zijn hierin kernbegrippen, want de traditionele inrichting van de klas met leerlingen die in een en dezelfde richting op het Digitale schoolbord de les volgen is voorbij. Het onderwijs is toe aan een nieuwe vorm van inrichting.

Van 22 – 26 januari zet Presikhaaf Schoolmeubelen de bezoekers van de NOT2019 in beweging! Niet alleen zullen we de NOT-bezoekers in verwondering brengen met onze zit/sta oplossingen, maar we gaan ook nieuwe meubelconcepten, die ruimte geven aan flexibiliteit en aanzetten tot bewegen in de klas, lanceren. U vindt bij ons ook de nieuwste modulaire een circulaire inrichtingsoplossingen, én natuurlijk onze nieuwe catalogi!

Samen met samenwerkingspartners als bijvoorbeeld ZitmetPit!, het lesprogramma dat kinderen en uw team goed leert zitten en meer bewegen, verzorgen wij ook deze NOT-editie weer een speciaal interactief programma op het Beweegterras in Hal 3. We laten de NOT bezoeker op een energieke wijze zien hoe ze de kinderen tijdens schooltijd meer in beweging kunnen krijgen, maar ook goed te leren zitten. Hal 3 is tijdens de NOT2019 dan ook vijf dagen lang de meest actieve omgeving!

Presikhaaf Schoolmeubelen komt u tijdens de NOT 2019 niet alleen in Hal 3 tegen op haar eigen stand 03.C057, maar dus ook op het Beweegterras en zelfs in de Leeromgeving Lounge. Ook in Hal 2 zijn wij vertegenwoordigd. Hier krijgt u van ons een impressie van een dynamisch en flexibel ingerichte ICT-leeromgeving, die volop in actie is. In een inspirerende leeromgeving laten wij u zien hoe u digitale creativiteit kunt stimuleren door middel van de inrichting van de leeromgeving. Bezoek daarom zeker ook het in Hal 2 aanwezige Programmeerplein, dat wij in samenwerking met FutureNL en Bomberbot ingericht hebben. Zij verzorgen het inhoudelijke programma en Presikhaaf Schoolmeubelen laat zien hoe je de ICT-leeromgeving van de toekomst inricht!

Graag maken we tijdens de NOT2019 kennis met u en laten wij u zien hoe ook u “Variatie in Beweging” kunt brengen op uw school. En hoe u stappen kunt nemen naar een flexibele en dynamische leeromgeving. Tot ziens op de NOT2019!