Gymmen in de modernste zaal van Nederland dankzij Pulastic® Ledcourt

Lang je aandacht bij de les houden valt niet mee. De Elisabethschool bedacht er iets voor: bewegen en leren tegelijk!

De kinderen van de Elisabethschool in Rotterdam-Charlois sporten in één van de modernste zalen van Nederland. De gymzaal heeft een digitaal speelscherm en een Pulastic® Ledcourt. Al deze technieken maken de gymles ineens heel anders. Uit onderzoek blijkt dat informatie beter blijft hangen als je beweegt. De Elisabethschool wil andere vakken in de gymzaal brengen en andersom ook meer bewegen bij de andere lessen.

Met dit systeem kan de school ontelbaar veel educatieve spellen bedenken voor de leerlingen. Taal en rekenen wordt geïntegreerd met bewegingslessen. En de leerlingen? Die zijn allemaal razend enthousiast! Net als de docenten.

Pulastic® Ledcourt biedt ongekende mogelijkheden voor elke vorm van sport en spel. Sport is niet alleen gezond, maar ook onmisbaar voor de gezonde ontwikkeling van een kind. Deze gymzaal daagt uit om te bewegen en dit gaat verder dan de jeugd alleen.
Wij willen graag met innovatieve initiatieven een positieve bijdrage leveren aan de uitdagingen waar we wereldwijd voor staan. Daarom hebben wij een sportvloercoating op waterbasis en maken wij gebruik van milieuvriendelijke LED verlichting. Met onze betrokkenheid van vandaag vormen wij de toekomst van de aarde.